Via dit forum kun je feedback geven over de podcast van Vrijheidradio. Ook kun je nieuwsberichten en suggesties voor toekomstihe uitzendingen posten of de suggesties van anderen toejuichen of afkeuren. Bij genoeg enthousiasme komt het vanzelf in de uitzending.De regels zijn simpel namelijk dat het niet om regels gaat maar om het non-agressie principe, dit ene zinnetje is tevens de Termsof service mocht je tijd teveel hebben kun je ook de Privacy policy lezen die gecopy en paste is om aan de eisen van de heersers te voldoen.

Jouw tijd op dit forum is geld waard!

Libertariërs zijn berucht om het produceren van enorme lappen tekst en deze gewoonte kun je omzetten in crypto door de Brave browser te gebruiken tijdens je creatieve proces op dit forum. Elke seconde op dit domein wordt omgezet in BAT (Basic Attention Token) en daarmee ontvangt Vrijheidradio weer wat doekoe om de kosten van deze website te dekken.
Uiteraard is het technisch mogelijk dat je de in BAT omgezette tijd in je eigen zak kunt steken maar hoe dat gaat mag je zelf uitzoeken.
klik op het plaatje om Brave te downloaden

Wat kan Brave nog meer?

Je kunt ook om andere redenen Brave gebruiken, bijvoorbeeld omdat je gehecht bent aan je privacy en niet wilt dat de overheid en/of het bedrijfsleven ziet wat je op het internet doet. Brave heeft een ingebouwde Tor browser en je kunt cookies en ander meespionerend spul met één klik afsluiten. Ik heb hier twee instructiefilmpjes gemaakt hoe Brave werkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Donate


Wie is er online?

 Op dit moment zijn er geen leden online

Recente reacties